Contact

Waar vind je ons?

foto voorgevel2
Centrum voor Ambulante Revalidatie Accent vzw
Lagaeplein 12/14
8501 Kortrijk-Heule
Telefoon: 056 36 10 20

mail: info@revaccent.be

Openingsuren

maandag tot vrijdag: van 8.30 uur tot 18.00 uur
zaterdag: van 8.30 uur tot 12.30 uur.
Occasioneel zijn we langer open voor ouderavonden of groepswerkingen met ouders of grootouders of andere gezinsleden. Tijdens de schoolvakanties is ons centrum gesloten op zaterdagvoormiddag. Via onze Facebook-pagina en Instagram kan je hierover steeds actuele berichtgeving vinden.

Er is gratis parkeergelegenheid.

Vertel het ons

In Accent kunnen we al vele jaren rekenen op een team van gedreven mensen met een passie voor hun job. Door het volgen van wetenschappelijke literatuur en opleidingen blijft de know-how in ons centrum up-to-date en garanderen we zowel vandaag als in de toekomst de kwaliteit van onze werking.
We leren echter ook graag bij van jullie. Daarom, heb je een compliment, een vraag of een bemerking, spreek gerust iemand van het personeel aan. Dat kan tijdens het therapiemoment van je kind of na afspraak, of via het onderstaande formulier.

We doen in Accent dag in dag uit onze uiterste best om de best mogelijke zorg te bieden. Loopt het toch eens mis en wens je een klacht neer te leggen, dan kan je hier lezen hoe dat moet.