Aanmelding

aanmelden

Klik op aanmeldingsformulier (pdf) om het aanmeldingsformulier voor uw kind te  downloaden. U mag het ingevulde document opsturen op digitale wijze of via de klassieke post. Wenst u meer inlichtingen, dan kunt u ook altijd langskomen met het document. Ook telefonisch staan we ter beschikking.

Belangrijk in verband met wachttijden !

Kinderen waarbij autismespectrum-stoornissen of ADHD vastgesteld worden, worden prioritair behandeld.

Kinderen waarbij enkel leerstoornissen worden vastgesteld, kunnen wij helaas niet  helpen. Wij raden ouders dan ook aan om in samenspraak met school en CLB andere hulp te zoeken.Wij betreuren dit zelf ten zeerste maar door de huidige wetgeving zijn wij daartoe genoodzaakt.

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat wij ook voor hen heel waardevol kunnen zijn maar de huidige directieven zijn nu eenmaal wat ze zijn….

Wat je moet weten
Het invullen van dergelijk formulier is belangrijk omdat je kind effectief ingeschreven is van zodra we dit formulier ontvangen.
We raden u dan ook aan dit onmiddellijk te doen van zodra u overtuigd bent dat u op ons beroep wil doen.
Probleem wachtlijsten
Wij doen alles wat mogelijk is binnen de ons toegestane mogelijkheden om de wachtlijst zo kort mogelijk te houden.
We vragen dan ook enig begrip mocht u enige tijd op adequate hulp moeten wachten. Met onze personeelsploeg doen wij al het mogelijke en zelfs het onmogelijke om dit probleem maximaal te bestijden.