Onze troeven

 

Ruime ervaring

Accent kan rekenen op 50 jaar ervaring op vlak van heel specifieke problematieken.

Doorgedreven specialisatie

Accent richt zich heel specifiek op kinderen uit het gewoon onderwijs met ASS of ADHD of complexe ontwikkelingsstoornissen.
Door zich te concentreren op enkele heel specifieke problematieken is doorgedreven specialisatie met een kleine personeelsgroep toch mogelijk.

Kleinschaligheid

Accent is een relatief klein centrum waar iedereen nog iedereen kent en waar nog sprake is van geborgenheid.

Eigen vervoerdienst

Accent organiseert tijdens de lesuren in beperkte mate zelf vervoer van en naar de scholen. Deze dienst is betalend. De prijzen worden echter zo democratisch als mogelijk gehouden.

Alles onder één dak

Door de aanwezigheid van tal van disciplines moeten ouders zich nooit zorgen maken over het therapieplan. Dit plan is dynamisch en wordt steeds aangepast aan de noden en de evoluties van het kind.

Financiële haalbaarheid

Per revalidatiesessie (1 of 1,5 of 2 uur) dient slechts 1.84€ remgeld te worden betaald. Op die manier is revalidatie voor iedereen een haalbare kaart.

Ruime aandacht voor netwerking

School, CLB en andere actoren zoals Centra voor Ontwikkelingsstoornissen, Referentiecentra, …… worden in het revalidatieproces steeds aanzien als heel belangrijke partners. Samen gaan we op weg voor maximaal rendement.

Moderne en ruime infrastructuur

Accent is gehuisvest in een gebouw dat heel ruim is en aangepast is aan de noden die de werking vraagt.

Goede bereikbaarheid

Accent ligt op een boogscheut van de Kortrijkse Ring en kan zo heel vlot bereikt worden.

Ruime parkeermogelijkheden

Ze worden heel zeldzaam, de plaatsen waar men nog makkelijk én gratis kan parkeren. Accent kan dit aanbieden op het Lagaeplein.